Sklenjeno partnerstvo s SPID.si

Mar
25

Sklenjeno partnerstvo s SPID.si

Največji slovenski Minecraft strežnik, MysticHero, se po nekaj tedenskem nedelovanju zaradi tehničnih napak pri shranjevanju varnostnih kopij podatkov vrača s korenitimi spremembami. Vodstvo skupnosti je sklenilo združiti moči z največjo gaming organizacijo v Sloveniji, SPID.SI. Igralci lahko od sodelovanja pričakujete večjo izbiro strežnikov ter boljše delovanje le teh. Večji poudarek bo namenjen tudi produciranju vsebine, pa naj je to preko zabavnih kampanj na samih strežnikih, člankih in celo pogovornih oddajah na temo Minecrafta. Videti bo več nagradnih iger ter giveawayjev, organizirani bodo t.i. “meetupi”, na katerih se bo skupnost lahko spoznavala v okviru dogodkov EPICENTER LAN in CHILLAN in več.

Predsednik Društva za elektronske športe – spid.si, Samo “samek” Zavašnik je o sodelovanju izjavil sledeče:

Za doseganje ciljev SPID.SI iščemo vedno nove načine dodajanja vrednosti slovenski gaming skupnosti – in z našo hitro rastjo, se tudi spekter stvari, ki jih počnemo eksponentno širi. Sedaj se naši organizaciji pridružuje največja Minecraft skupnost, za katero verjamemo, da bo z našo pomočjo lahko razširila svoj obseg in doseg ter postala ena glavnih tovrstnih skupnosti v regiji. Istočasno naj še izrazim pripravljenost za sodelovanje z vsemi morebitnimi interesenti za tovrstne aktivnosti v drugih igrah.

Tomaž Leopold, del skupnosti MysticHero je delil svoje mnenje:

MysticHero se je za sponzorstvo s SPID.SI odločil zaradi odličnega delovanja največjega ešportnega društva v Sloveniji, prav tako so znani po zanesljivi organizaciji dogodkov, online tekmovanj. Zato bo MH sedaj z njihovo pomočjo tudi najbolj zanesljiv strežnik v celotni EU! Navdušeni smo nad našimi novimi partnerji in gledamo z veliko mero optimizma naprej !